search

Geen artikelen in uw winkelwagen

bel ons Vragen? Bel ons op 06 25 09 30 69 of mail naar info@sjschoonmaak.nl

De voordelen

  • Morgen in huisVandaag besteld, morgen geleverd.
  • Geld terug garantieNiet goed, geld terug garantie.
  • Ruime ervaringRuim 20 jaar ervaring.
  • Gratis verzendingVanaf € 150,- geen verzendkosten.

Glasbewassing

Bij S&J Schoonmaak zorgen wij ervoor dat u weer met een glasheldere blik naar buiten kunt kijken. Wij leveren een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Natuurlijk zorgt S&J Schoonmaak er ook voor dat bij bewassing van uw ramen ook de kozijnen worden meegenomen

Particulier

Voor de particuliere markt zijn wij werkzaam in Hoogeveen, Meppel en omstreken. U kunt de bovenramen van uw tussenwoning al gewassen hebben vanaf 10 euro.

Zakelijk

Voor de zakelijke markt zijn wij werkzaam in heel noord Nederland. Doormiddel van telescopische glasbewassing met osmose water kunnen wij al vanaf €0,30/m2 uw pand schoonhouden.

Voordelen raambewassing

U staat er misschien niet altijd bij stil maar regelmatig uw ramen laten wassen heeft diverse voordelen:

  • Het verhoogt de uitstraling van uw pand. Of het nu gaat om een woonhuis of bedrijfspand, schone ramen zorgen voor een frisse uitstraling.

  • Een regelmatige bewassing van uw ramen verlengt de levensduur van uw ramen en kozijnen. Vuil krijgt minder kans en dus gaat uw schilderwerk en uw kozijnen langer mee.

  • Schone ramen zorgen ook voor meer licht in uw huis of bedrijf.

 Telescoopglasbewassing

Natuurlijk kan S&J Schoonmaak ook de ramen op hoogte voor u reinigen. Dit gebeurt met een telescoop. Dus hebt u ramen waar u zelf moeilijk bij kunt komen? S&J Schoonmaak heeft hier het juiste materiaal voor. Uw ramen worden op een vakkundige manier gewassen

 

Ramen laten wassen Hoogeveen

Het schoonmaken van uw ramen kan op de traditionele, ambachtelijke manier met ladders gebeuren, of met het telescoopglasbewassing-systeem. Wanneer nodig en afhankelijk van de hoogte, zetten wij het juiste type hoogwerker in.

Lastige vlekken op de ramen?

U kent het vast: witte strepen(kalkstrepen) op de ramen, cementsluier, grauwsluier, aanslag. Maar hoe krijgt u dit vuil van uw ramen? SJ Schoonmaak uit Hoogeveen kan deze vlekken verwijderen. S&J Schoonmaak gebruikt de nieuwste producten met een hoge kwaliteit. Met dit nieuwe middel behoort dit soort vlekken tot het verleden. U kijkt weer met een heldere blik naar buiten.

 

Direct een offerte opvragen

Heeft u nog vragen? Wilt u een prijsopgave ontvangen. Neem dan gerust contact met ons op.

Glazen wassen HoogeveenAlle prijzen in onze webshop zijn incl. BTW| Sitemap| Contact| Privacy hosting dotsolutions