search

Geen artikelen in uw winkelwagen

bel ons Vragen? Bel ons op 06 25 09 30 69 of mail naar info@sjschoonmaak.nl

De voordelen

  • Morgen in huisVandaag besteld, morgen geleverd.
  • Geld terug garantieNiet goed, geld terug garantie.
  • Ruime ervaringRuim 20 jaar ervaring.
  • Gratis verzendingVanaf € 150,- geen verzendkosten.

Reiniging van houtwerk

Houtwerk valt iedere dag ten prooi aan weersinvloeden. Regen, hagel, zon of welk weerstype dan ook, het weer heeft enorm veel invloed op de levensduur van uw houtwerk. Veel mensen denken dat houtwerk alleen behoefte heeft aan goed schilderwerk, maar goed onderhoud van uw houtwerk heeft veel meer nodig. SJ Schoonmaak uit Hoogeveen is de specialist op het gebied van houtwerk reiniging. In de regio van Hoogeveen tot aan Meppel bent u bij deze vakman aan het juiste adres.

Levensduur verlengen

Reinigen van uw houtwerk kan de levensduur van het houtwerk enorm verlengen. Wij gebruiken hiervoor de juiste producten. Deze reinigen het houtwerk op een zachte manier, zodat uw houtwerk langer meegaat. Het schilderwerk blijft mooier, zodat de bescherming van uw houtwerk optimaal is. Houtrot krijgt op deze manier veel minder kans. Met de juiste reiniging van uw houtwerk ziet deze er weer uit als nieuw.

Zwarte strepen verwijderen

In de loop der tijd verschijnen er vaak zwarte strepen op uw houtwerk. Deze zijn zeer lastig te verwijderen. Wij hebben het perfecte middel om deze moeilijke vlekken weg te poetsen. SJ Schoonmaak probeert altijd op de hoogte te blijven als het gaat om nieuwe middelen die op een zachte milieuvriendelijke manier het beste resultaat geven voor de reiniging van uw houtwerk.

zwarte strepen houtwerk

Wilt u dit liever zelf doen? Dat kan ook. SJ Schoonmaak adviseert GR-PRO verfreiniger om deze strepen te verwijderen. U kunt dit produkt bestellen in onze webshop.

Anti-spin behandeling voor uw houtwerk

Spinnen weten altijd de weg te vinden naar uw houtwerk. Wij kunnen uw houtwerk behandelen met een anti-spinbehandeling. Spinnenwebben kunnen zich dan niet meer hechten aan uw houtwerk.

Meer informatie over een anti-spinbehandeling

Gerelateerde informatie

U kunt bij ons ook terecht voor

Direct een offerte opvragen

 

Heeft u nog vragen? Wilt u een prijsopgave ontvangen. Neem dan gerust contact met ons op.

Glazen wassen HoogeveenAlle prijzen in onze webshop zijn incl. BTW| Sitemap| Contact| Privacy webdesign dotsolutions